Nieuws

  • cadenzatwello
  • al het nieuws

Cadenza Twello

Cadenza Twello is een vereniging met een harmonieorkest, twirlsters en een slagwerkensemble. Ook heeft zij een opleidingsorkest voor zowel het slagwerkensemble als het harmonieorkest. Tot slot worden de muzieklessen ook binnen de vereniging ondergebracht welke gegeven worden door gediplomeerde docenten.
Cadenza Twello
Cadenza Twellozaterdag, oktober 19th, 2019 at 3:23am
Kom je ook naar Brel en Brass op 26 oktober in Deventer Schouwburg. Jos Jansen, oud dirigent van Cadenza, nodigt je persoonlijk uit. Delen = fijn
Cadenza Twello
Cadenza Twello
Cadenza Twellodonderdag, oktober 17th, 2019 at 6:23pm
Een enorm groot en muzikaal dankjewel voor Rabobank Apeldoorn En Omgeving. Mede dankzij alle stemmers kregen we een bijdrage van € 2.248,50. Daarmee kunnen we weer heel veel muziekles geven.
Cadenza Twello
Cadenza Twellowoensdag, oktober 16th, 2019 at 4:36pm
Heb je nog geen ticket voor Brel en Brass op 26 oktober? Bekijk eerst deze video en ga dan snel naar de site van Schouwburg Deventer om je ticket te kopen.

https://www.youtube.com/user/MichelineVanHautem
Cadenza Twello
Cadenza Twello heeft een foto gedeeld.vrijdag, oktober 11th, 2019 at 11:43pm
Diny Debets heeft een onderscheiding gekregen voor al haar vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis en Cadenza. Namens de hele vereniging bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en geniet van deze onderscheiding.
Cadenza Twello
Cadenza Twellovrijdag, oktober 11th, 2019 at 6:24pm
De allerlaatste dag om op ons te stemmen. Geef ons dat laatste zetje in de goede richting en stem op ons via www.rabobank.nl/clubsupport
Cadenza Twello
Cadenza Twellozondag, oktober 6th, 2019 at 6:23am
Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Help ons aan instrumenten voor basisschoolleerlingen in Twello. Stem op ons via www.rabobank.nl/clubsupport. Dat kan nog tot uiterlijk 11 oktober.