Zomeravondconcert van Muziekvereniging Cadenza

Wanneer:
3 juli 2024 @ 19:00 – 20:30
2024-07-03T19:00:00+02:00
2024-07-03T20:30:00+02:00
Zomeravondconcert van Muziekvereniging Cadenza

Op woensdag 3 juli om 19.00 uur nodigt muziekvereniging Cadenza iedereen van harte uit voor hun jaarlijkse zomeravondconcert op de parkeerplaats bij de molen. Dit concert wordt een avond vol muzikale hoogtepunten, met bijzondere optredens van het C-orkest en het B-orkest, ondersteund door het A-orkest.

Het C-orkest en het B-orkest, bestaande uit jonge muzikale talenten in opleiding, staan centraal tijdens deze avond.  Onder de inspirerende leiding van dirigent Tjeerd zullen deze jonge muzikanten laten zien wat ze in hun mars hebben.

Het A-orkest zal de jonge talenten ondersteunen en het geheel versterken met hun ervaring en muzikaliteit. Tijdens het concert worden diverse bekende hits gespeeld, zodat er voor ieder wat wils is. Bovendien zullen er twee indrukwekkende muzikale solo’s te horen zijn, die de avond extra speciaal maken.

De toegang tot het concert is gratis en tijdens de korte pauze is er gratis koffie, thee of limonade. Dit concert is een prachtige afsluiting van het muzikale seizoen en markeert een vrolijke start van de zomervakantie. Kom en geniet van een avond vol jong talent en muzikale verrassingen in een sfeervolle omgeving. Mis het niet!

Plaats een reactie