Ik wil muziek leren maken

Wil je muziek leren maken? Dan kan bij Cadenza Twello. Zowel voor volwassenen als kinderen hebben we de leukste en beste docenten die er zijn. Durf jij het aan? Daarna kun je muziek maken in een van onze orkesten.

Muziek leren maken

Muziek leren maken is hartstikke leuk. Van je eerste noten tijdens je eerste les tot dat topnummer dat je altijd al wilde leren spelen. Eigenlijk gaat het vanzelf, zeker als je een instrument kiest dat bij je past. Bij Cadenza kun je officiële muziekexamens doen en zo diploma’s halen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat muziekles je slimmer maakt.

Muziekles voor volwassenen

Wat je leeftijd ook is, muziek leren maken kan altijd. We horen het vaker: “Vroeger mocht ik nooit op muziekles en nu zou ik wel willen. Maar dat kan toch niet meer.” Jammer. Want uit ervaringen weten we dat het anders is. In onze orkesten zitten meerdere muzikanten die daar het bewijs van zijn. Kom eens langs om een praatje met ze te maken. Lees meer over Toontje Later.

Een instrument kiezen

OK. Je wilt muziek leren maken. Maar hoe kies je het juiste instrument. Eigenlijk zijn alle instrumenten leuk. Heb je een beetje lef, dan past een trompet misschien goed bij jou. Wil je mooie melodieën spelen dan is een klarinet misschien een goed idee. Beweeg je graag op muziek, dan kun je voor slagwerk kiezen. Zo simpel is het natuurlijk niet altijd. Na een paar proeflessen is het maken van een goede keuze vast een stuk eenvoudiger.

Algemene muzikale vorming

We helpen je graag op weg met een cursus algemene muzikale vorming voor kinderen van ongeveer 7 tot 10 jaar. Spelenderwijs maak je kennis met de verschillende instrumenten bij slagwerk en harmonie. Zingen, muziek, maken en gevoel voor ritme en melodie ontwikkelen. Je leert het allemaal. De cursus duurt 25 weken en kost € 100,-. Meer informatie of je opgeven via amv@cadenzatwello.nl

Onze docenten

  • Dwarsfluit: Magdalena Kadziolka
  • Klarinet: Eva Wilgers
  • Hobo: Niels Pol
  • Koper: Tjeerd Vrieswijk
  • Saxofoon: Daphne Wesseling
  • Slagwerk: Robbert Houtkamp
  • Slagwerk: Ruben Maathuis
  • Algemene muzikale vaardigheden: Alette van den Belt