Cadenza zoekt een dirigent

Op 22 april 2023 nemen we tijdens onze jaarlijkse show afscheid van onze dirigent. Dat betekent dat we voor het harmonieorkest op zoek gaan naar zijn vervanger. 

Cadenza is een jonge vereniging; we bestaan dit jaar 10 jaar en de samenstelling van het orkest is gemêleerd. Dat varieert van tieners tot senioren, maar allemaal met dezelfde passie: muziek maken voor een breed publiek. Dat is ook waar Cadenza voor staat. 

Wie zoeken we?

Daarvoor zoeken we dus die ene dirigent(e), die – al dan niet afgestudeerd aan het conservatorium directie – bij die groep mensen de maat weet te houden en ons een muzikaal verhaal kan laten vertellen. Daarnaast heb je een een mening over het opleiden van muzikanten, iets waar Cadenza erg sterk in is door onze lessen aan de basisscholen in Twello. Ook muzieklessen door onze eigen docenten dragen bij aan de doorstroom van jeugdleden naar de opleidingsorkesten.

Jouw uitdaging?

Vind je het een uitdaging om aan de slag te gaan met vernieuwingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan daar voor open! Samenwerken met de regerend WMC-wereldkampioen slagwerkensembles hoort daar bij. Hoe gaaf is dat! Uiteraard helpen de diverse commissies hierbij, je hoeft het niet alleen te doen.
 
Ben jij beschikbaar op woensdagen tussen 19.45 en 21.45 uur in ons eigen verenigingsgebouw en bij onze concerten en shows? Vul dan voor 14 april onderstaand formulier in. Wij laten dan snel wat van ons horen!