Altijd 2 gratis proeflessen

Wil je muziek leren maken? Dan kan bij Cadenza Twello. Zowel voor volwassenen als kinderen hebben we de leukste en beste docenten die er zijn. Durf jij het aan? Daarna kun je muziek maken in een van onze orkesten.

Muziek leren maken

Muziek leren maken is hartstikke leuk. Van je eerste noten tijdens je eerste les tot dat topnummer dat je altijd al wilde leren spelen. Eigenlijk gaat het vanzelf, zeker als je een instrument kiest dat bij je past. Bij Cadenza kun je officiële muziekexamens doen en zo diploma’s halen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat muziekles je slimmer maakt.

Een instrument kiezen en 2 gratis proeflessen

OK. Je wilt muziek leren maken. Maar hoe kies je het juiste instrument. Eigenlijk zijn alle instrumenten leuk. Heb je een beetje lef, dan past een trompet misschien goed bij jou. Wil je mooie melodieën spelen dan is een klarinet misschien een goed idee. Beweeg je graag op muziek, dan kun je voor slagwerk kiezen. Zo simpel is het natuurlijk niet altijd. Na een paar proeflessen is het maken van een goede keuze vast een stuk eenvoudiger. Meld je nu aan voor een proefles via les@cadenzatwello.nl. De eerste twee proeflessen zijn altijd gratis.

Kids muziekclub

Bij de Kids Muziekclub ga je samen met andere kinderen muziek maken. Je gaat samen zingen, ritmes oefenen en maakt kennis met al de instrumenten die je bij Cadenza kunt spelen. De muziekclub bestaat uit drie periodes 1. Ritme, 2. Toonhoogte en 3. de Instrumenten van de vereniging. Wanneer je alle drie onderdelen hebt

afgerond krijg je een diploma en twee individuele proeflessen op een instrument naar keuze!

 

Elke dinsdag is er les van 18.00 – 18.45 (behalve in de

schoolvakanties) De cursus duurt ongeveer 36 weken. De kosten zijn in totaal €175,- (je kunt in een keer betalen of in vier gelijke termijnen). Je kind doet dan een jaar lang mee met de muziekclub en krijgt al het benodigde materiaal.

 

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan via

amv@cadenzatwello.nl. De eerste twee proeflessen zijn altijd gratis.

Muziekles voor volwassenen

Wat je leeftijd ook is, muziek leren maken kan altijd. We horen het vaker: “Vroeger mocht ik nooit op muziekles en nu zou ik wel willen. Maar dat kan toch niet meer.” Jammer. Want uit ervaringen weten we dat het anders is. In onze orkesten zitten meerdere muzikanten die daar het bewijs van zijn. Kom eens langs om een praatje met ze te maken. Lees meer over Toontje Later.

Onze docenten

  • Dwarsfluit: Magdalena Kadziolka
  • Klarinet: Alette van de Belt
  • Koper: Tjeerd Vrieswijk
  • Koper: Sjoerd de Vries
  • Saxofoon: Daphne Wesseling
  • Slagwerk: Robbert Houtkamp
  • Slagwerk: Ruben Maathuis
  • Slagwerk: Inge Ettema
  • Algemene muzikale vaardigheden: Alette van den Belt