Ik wil muziek maken

Wil je muziek maken? Dan ben je bij Cadenza op de juiste plek. We hebben een slagwerkensemble en een harmonie-orkest. En natuurlijk hebben we opleidingsorkesten en goede docenten die je graag muziek leren maken. Al na een paar weken les mag je meespelen.

Harmonie

Klarinet, dwarsfluit, trompet, trombone, bas, hobo, fagot, saxofoon, euphonium en hoorn. Het hoort allemaal thuis in een harmonie-orkest. Cadenza heeft er maar liefst twee. En als je nog geen instrument speelt, dan leren we je dat graag. Regelmatig geven we optredens waarbij we graag bijzondere samenwerkingen aangaan. Soms met een koor, maar soms ook met een DJ of zanger. Onze muziekkeuze is net zo divers.

Harmonie orkest

Opleidingsorkest harmonie

Beginnersorkest harmonie

Slagwerksensemble

Marimba, xylofoon, pauk en trommels. Een paar instrumenten uit het slagwerkensemble. Cadenza heeft een opleidingsensemble en een slagwerkgroep van wereldniveau. Regelmatig doen we mee aan concoursen en het Wereld Muziek Concours om ons te meten met andere ensembles.

Slagwerkensemble

Opleidingsorkest slagwerkensemble

Kom je een keer kijken?

Leuk! Kom vooral een keer langs om te kijken of we bij elkaar passen. Natuurlijk staat de koffie of thee altijd voor je klaar. Vooraf aanmelden is niet nodig. Alle repetities zijn in ons eigen gebouw de Möll’n Schure aan het Havekespad 13 in Twello.