Nieuws

Cadenza Twello

Wil je muziek leren maken? Dan kan bij Cadenza Twello. Zowel voor volwassenen als kinderen hebben we de leukste en beste docenten die er zijn. Durf jij het aan? Daarna kun je muziek maken in een van onze orkesten.
Cadenza Twello
Cadenza Twellozaterdag, juli 17th, 2021 at 8:42am
Gisteren gaven al onze jeugdorkesten een zeer sfeervol en leuk concert als afsluiting van het seizoen! Heel goed om te zien dat er weer wat mogelijk was op deze manier in de buitenlucht. Iedereen een fijne vakantie en tot na de zomer!
Cadenza Twello
Cadenza Twellovrijdag, juli 2nd, 2021 at 9:11am
Trots op onze jongens van fusus! 9 en 10 juli staan zij met hun nieuwe show in de Melkfabriek Arnhem. In de nieuwe Klankwijzer vertellen ze hierover. En werpen ze alvast een kleine blik op ons WMC in 2022...
Cadenza Twello
Cadenza Twellozondag, juni 20th, 2021 at 8:34am
Thomas, Suzanne en Floor van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie praktijkexamen muziek!

Thomas ten Have behaalde 51 punten voor zijn A examen op trompet. Suzanne van Steenbergen kreeg 46 punten voor haar C examen dwarsfluit en Floor van der Veer kreeg 49 punten voor haar B examen dwarsfluit. Alle drie super gedaan. We zijn samen met jullie trots.

Docenten Magdalena Kadziolka en Tjeerd Vrieswijk bedankt voor het proffesionele, persoonlijke muziekonderwijs dat jullie verzorgen.
Cadenza Twello
Cadenza Twellozaterdag, juni 12th, 2021 at 7:25am
Geef je nog snel op voor het Probeer Orkest! Vanaf 16 en 18 juni gaan we van start!
Cadenza Twello
Cadenza Twellowoensdag, juni 9th, 2021 at 5:38pm
Vandaag in het Voorster Nieuws en vanaf volgende week van start! Ken jij nog kinderen tussen de 8 en 12 die wel eens een muziekinstrument willen uitproberen? Aanmelding voor 13 juni via les@cadenzatwello.nl!
Cadenza Twello
Cadenza Twellowoensdag, juni 2nd, 2021 at 2:30pm
Na een muzikaal wat stil jaar, kunnen we nu gelukkig steeds meer samen muziek maken en les volgen. Om dat te vieren starten we met het Probeer Orkest voor kinderen van 8 t/m 12 jaar!

In dit orkest mag je verschillende instrumenten uitproberen en ga je zelfs al samen muziek maken! Je krijgt het door jou gekozen instrument mee naar huis, zodat je thuis kunt oefenen. Na 3 groepslessen krijg je nog 2 individuele muzieklessen. Vind je muziek maken leuk? Dan kun je er voor kiezen om door te gaan. Welk instrument kies jij?

Deelname is gratis, zie voor de data onderstaande afbeelding. Geef je op voor 1 van de 2 orkesten via les@cadenzatwello.nl. (voor 13 juni)
Val je buiten de genoemde leeftijd? Neem dan gerust contact op, we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.