Nieuws

Cadenza Twello

Wil je muziek leren maken? Dan kan bij Cadenza Twello. Zowel voor volwassenen als kinderen hebben we de leukste en beste docenten die er zijn. Durf jij het aan? Daarna kun je muziek maken in een van onze orkesten.
Cadenza Twello
Cadenza Twellozondag, januari 17th, 2021 at 4:09pm
In de maanden november en december was er de Cadenza puzzel. Elke week een goed doordachte breinbreker waar menigeen zijn tanden in heeft gezet.

Afgelopen week kregen de winners hun prijs uitgereikt. Deze prijs was Coronaproof, 1,5m lekkers. Henrike en Eveline Holleboom hadden beiden de maximale score. Gefeliciteerd dames!

Bij deze willen we ook de kwismasters bedanken voor de mooie puzzels en hun initiatief om dit voor de vereniging te doen. Carolien en Martin Snellink bedankt!
Cadenza Twello
Cadenza Twellozaterdag, januari 16th, 2021 at 6:46pm
Heel 2020 gewacht op het moment om onze jubilarissen in het zonnetje te zeggen. Helaas kwam dit moment steeds maar niet. Dus vandaag de jubilarissen persoonlijk gehuldigd. Gerbert van Veen 40 jaar, Marja Roskam 25 jaar en Jan-Joost Hagen 25 jaar. Alle drie van harte gefeliciteerd. We hopen dat jullie nog jaren muzikant blijven bij onze mooie vereniging. Zodra het weer kan brengen we samen met de hele vereniging een toost uit.
Cadenza Twello
Cadenza Twellovrijdag, januari 15th, 2021 at 4:00pm
Throwback! In 2018 behaalde het slagwerkensemble zilver op het NK in Oosterhout met onder meer dit absolute spektakel stuk en grote finale werk: 'Prelude to Paradise' van Jacob Remington. Alle video's van het optreden staan nu online!
---
Video: www.youtube.com/watch?v=dfcHLRcYas0
Cadenza Twello
Cadenza Twello
Cadenza Twellowoensdag, januari 13th, 2021 at 4:00pm
Twee jaar geleden stond het slagwerkensemble op het NK in Oosterhout met een pracht programma. Nu we tijd over hebben vonden we mooi audio- en beeldmateriaal terug. De video's staan nu online! Dit is 'Citadel of the Stars' van Francisco Perez.
---
Video: www.youtube.com/watch?v=gUus2U4c9Nk&t=6s
Cadenza Twello
Cadenza Twello
Cadenza Twellomaandag, januari 11th, 2021 at 4:53pm
Vaak staan de eerste maanden van het jaar voor het slagwerkensemble in het teken van voorbereidingen voor het Nederlands Kampioenschap. Nu we tijd over hebben vonden we mooie opnames terug van het NK 2018. De video's van het optreden staan nu online! Dit was het openingswerk 'Altitude Wellness' van Eric Peel (arr. Tim van Klompenburg)!
---
Video: www.youtube.com/watch?v=gpm8hK4GMSE
Cadenza Twello
Cadenza Twello
Cadenza Twellozaterdag, januari 9th, 2021 at 5:27pm
Cadenza Nieuwjaarsbingo was gezellig!

Zojuist de nieuwjaarsbingo achter de rug. Twee kaarten, in totaal 6 rondes en een kwis, allemaal gevuld met prijzen. Ook gevuld, het tasje met lekkers om van te smullen tijdens de bingo. Dit tasje was vanmorgen op te halen in de Cadenza Drive Thru.

Dankzij de lokale middenstand konden wij ons tasje vullen met wat drinken en knabbelen. Ook de prijzen hebben we uit ons eigen dorp gehaald. Zo steunen we elkaar. Dank aan Musdeco, Zuivelhoeve, Gall & Gall, Etos, Welkoop en Oonk.

Jong en oud was erbij, super gezellige sfeer. Blij dat we op deze manier toch elkaar even konden treffen. Nu maar hopen dat we ergens in 2021 elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten en de samenleving weer kunnen laten genieten van onze gezamenlijke passie “muziek”!