Nieuws

Cadenza Twello

Wil je muziek leren maken? Dan kan bij Cadenza Twello. Zowel voor volwassenen als kinderen hebben we de leukste en beste docenten die er zijn. Durf jij het aan? Daarna kun je muziek maken in een van onze orkesten.
Cadenza Twello
Cadenza Twellovrijdag, september 10th, 2021 at 1:02pm
Kijk iedereen eens swingen en zingen!

Samen met Cbs De Wingerd Twello , De Kleine Wereld en Martinusschool Twello ! En dank ook aan wethouder Harjo Pinkster van Gemeente Voorst voor het startschot van de loop.
Cadenza Twello
Cadenza Twellovrijdag, september 10th, 2021 at 12:47pm
Wij willen muziek maken! Wat was dit een feest!!
De leerlingen hebben hun muzikale tocht voltooid, wat hebben ze het goed gedaan!!

Iedereen bedankt voor de bijdrage en de support langs de kant! We hopen op een mooie opbrengst voor onze instrumenten.

Wil je nog doneren? Scan de QR code of neem even contact met ons op!

Met Martinusschool Twello - De Kleine Wereld - Cbs De Wingerd Twello - Gemeente Voorst
Cadenza Twello
Cadenza Twellodonderdag, september 9th, 2021 at 2:14pm
We zijn helemaal klaar voor de sponsorloop! Dit is de route die de leerlingen morgen afleggen, komen jullie ze ook aanmoedigen?
Cadenza Twello
Cadenza Twellodinsdag, september 7th, 2021 at 7:27pm
Centen voor onze instrumenten!
300 leerlingen gaan in Twello de straat op om geld op te halen voor instrumenten. Want muziek maken zonder instrumenten, dat gaat natuurlijk niet!

De basisscholen De Kleine Wereld, Martinusschool Twello, Cbs De Wingerd Twello en muziekvereniging Cadenza slaan de handen ineen om muziekles een vast onderdeel van het onderwijs te maken. Om het project te kunnen draaien hebben we heel veel instrumenten nodig.

Daarom gaan drie basisscholen met 300 leerlingen vrijdag de straat op om met een sponsorloop budget op te halen. Met een muzikale optocht, met samba en orkest, door het centrum van Twello. Wethouder Harjo Pinkster zal namens de Gemeente Voorst aanwezig zijn om het startschot te verzorgen.

We hopen jullie vrijdag allemaal te zien! Doneren? Dat kan via deze QR code.
Cadenza Twello
Cadenza Twellozaterdag, juli 17th, 2021 at 8:42am
Gisteren gaven al onze jeugdorkesten een zeer sfeervol en leuk concert als afsluiting van het seizoen! Heel goed om te zien dat er weer wat mogelijk was op deze manier in de buitenlucht. Iedereen een fijne vakantie en tot na de zomer!
Cadenza Twello
Cadenza Twellovrijdag, juli 2nd, 2021 at 9:11am
Trots op onze jongens van fusus! 9 en 10 juli staan zij met hun nieuwe show in de Melkfabriek Arnhem. In de nieuwe Klankwijzer vertellen ze hierover. En werpen ze alvast een kleine blik op ons WMC in 2022...