.

Cadenza presents tien jaar

Cadenza bestaat tien jaar en viert dit met een bijzonder concert op zondag 23 april. Met een mix van muziek, theater en bijzondere verjaardagsgasten wordt het zeker een bijzondere middag. Tickets zijn vanaf nu te koop via deze site.

 

Tien jaar is niet lang voor een muziekvereniging. Toch is er sinds de fusie van Soli Deo Gloria en St. Caecilia in 2013 veel gebeurd. Nelson Mandela, Avicii en andere inspirerende mensen overleden. We kregen te maken met corona en een oorlog niet ver van huis. We hadden issues met het klimaat. Max Verstappen werd wereldkampioen. En de muzikanten genoten van het samen muziek maken.

Stil staan bij de afgelopen tien jaar doet Cadenza zoals trouwe toeschouwers gewend zijn. Met muziek van harmonie en slagwerkensemble in allerlei wisselende samenstellingen. Ook worden enkele bijzondere verjaardagsgasten verwacht die het publiek op geheel eigen wijze meenemen naar hun hoogtepunten van het afgelopen decennium.

Het concert is op zondag 23 april in Jachtlust en begint om 15.00 uur. Een half uur eerder staan de deuren voor open. 

Koop hieronder je tickets. Je krijgt een bevestiging in je mail. Print deze uit en neem deze mee. Een kaartje kopen bij de zaal kan natuurlijk ook.

Koop nu je tickets