.

Er mogen in Nederland tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden. De overheid geeft daarmee direct duidelijkheid over alle 5 mei vieringen. Dit betekent ook dat wij helaas Voorst Viert Vrijheid niet kunnen laten doorgaan op 5 mei.

 

Maar… Vrijheid is en blijft belangrijk. Niet alleen de vrijheid van 75 jaar geleden. Maar ook de vrijheid van nu. Het naar school, werk of hobby kunnen wanneer je wilt. De vrijheid van gezond zijn. Daarom zullen we, samen met onze samenwerkingspartners, een nieuwe datum kiezen om alsnog Voorst Viert Vrijheid door te laten gaan. Hopelijk is iedereen dan in goede gezondheid weer van de partij.

 

Dus… We’ll meet again.

 

P.s. Gekochte tickets blijven vanzelfsprekend geldig.

Gemeente Voorst en Cadenza organiseren op dinsdag 5 mei twee herdenkingsconcerten met de titel Voorst Viert Vrijheid. Met muziek van Cadenza en Foon, mooie beelden en verhalen en een indrukwekkende ceremonie staan we stil bij 75 jaar vrijheid. Het is ook de première van het speciaal geschreven muziekstuk Honor to the liberators en van een door basisscholieren bedachte rap.

 

De middagshow begint om 15.00 uur. De avondshow om 19.30 uur. Bij beide concerten krijg je een kop koffie, thee of limonade gratis. We willen graag dat iedereen Voorst Viert Vrijheid kan bezoeken. Daarom kost een kaartje slechts € 4,-. Donateurs en sponsors van Cadenza hebben een speciaal aanbod ontvangen.

 

Koop hieronder je tickets. Je krijgt een bevestiging in je mail. Print deze uit en neem deze mee. Een kaartje kopen bij een van de leden of de bekende voorverkooppunten kan natuurlijk ook.

Koop nu je tickets