Wereld Muziek Concours 2022

Het Wereld Muziek Concours is ook wel de Olympische Spelen voor harmonie-orkesten, fanfares, brassbands, marching-bands en concert-slagwerk. Ensembles van over de hele wereld komen naar Kerkrade om daar hun mooiste concert neer te zetten. In 2022 verwacht de organisatie 20.000 muzikanten en 300.000 bezoekers.


Cadenza heeft een unieke geschiedenis op het WMC: de slagwerkers namen voor het eerst deel in 2009 en wonnen meteen in de eerste divisie. In 2013 en 2017 maakte het ensemble de stap naar de hoogste divisie en veroverden twee keer de wereldtitel. Bekijk hier de video’s van het WMC optreden van 2017.

WMC Optreden Cadenza op 15 juli

Het Slagwerkensemble speelt op vrijdag 15 juli haar WMC optreden om 20.00 uur in de Rodahal. Zij sluit daarmee de hoogste divisie (concert division) af, waarna direct de prijsuitreiking volgt. Bestel WMC tickets hier. Om Cadenza te zien, bestel tickets voor het tweede dagdeel of een dagkaart. Meer informatie over het WMC: www.wmc.nl

Win met de puntenactie

Raad hoeveel punten Cadenza gaat scoren en op welke plek zij eindigen. Degene die er het dichtst bij zit, wint een heerlijke slagroomtaart.
Aan iedere deelname zit een donatie van minimaal €3 verbonden (meer geven mag;)). Daarmee steun je het ensemble en maak je het WMC mede mogelijk! Thanks!

 

Bij aantal punten: er zijn maximaal 100 punten te scoren. Vul maximaal 2 decimalen in bij je score.

Bij de plek op de ranglijst: er zijn in totaal 6 deelnemers in onze divisie.

 

Via de link hieronder kom je terecht op het online formulier waarop je jouw naam, e-mailadres, de score en de plek op de ranglijst kunt invullen. 

Onderaan dat formulier zit de link waarmee je jouw donatie voor deze puntenactie kunt geven.

Alvast bedankt namens het hele slagwerkensemble van Cadenza Twello!!!

 

 KLIK HIER!